Ingyenes, kötelezettség nélküli hallókészülék kipróbálási lehetőség!

Hallókészülék-tesztelőket
keresünk!
 
Vizsgálat és részletek:
a KO-HA Sound

Halláspontban

Időpontok:  
a 2017. november 20.-a és 30.-a közötti időszakra igényelhetők

Idén ősszel országosan is egyedülálló lehetőséget kínál a KO-HA Sound Halláspont a hallásproblémákkal élők számára. Békés megyei, 18 év feletti felnőttek jelentkezését várjuk egy hallókészülék-vizsgálatban való részvételre.

Az első 50 jelentkező 2 hétig ingyenesen kipróbálhatja az egyéni hallásállapotához speciálisan beállított, professzionális Beltone Ally hallókészülékeket, amelyek közül egyet akár meg is nyerhet.

Érdekli a lehetőség?
Ne maradjon ki belőle!
Biztosítsa helyét már most!

Várjuk INGYENES rendezvényünkön, ahol hallásgondozó szakembereink megvizsgálják, és a helyszínen megnézheti és kipróbálhatja és két teljes hétig valós környezetben tesztelheti a legmodernebb vezetéknélküli hallókészülék technológiát is!


“Egyszer kaptam egy olyan fülmögötti hallókészüléket, amivel nem hallottam se tisztábban, se jobban. Nem értettem, hogy mit kérdeznek tőlem az emberek vagy, hogy miről beszélgetnek.. Ezzel a készülékkel a fülemen ez teljesen megváltozott… jobban hallom és értem a beszélgetéseket.”
Péter - értékesítési vezető

Szabad helyek még korlátozott számban foglalhatók

a 2017. november 20.-a és 30.-a közötti napokra.

Cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 18.
Telefon: +36 (20) 999-0989

(a Dr. Réthy Pál Kórház és Rendelőintézet területén, az Audiológiai Szakrendelő helyiségében)

 

Ingyenesen hívható telefonszám:

06 (80) 62-00-62

- munkanapokon 8 és 16 óra között-

Egy kutatás a hallássérültek kényelméért

Az Auditus Halláspontok új hallókészülék-vizsgálatának elsődleges célja a hallássérültek valós igényeinek minél alaposabb felmérése, amely elősegíti a tökéletesen komfortos, egyénre szabott és természetes hallástechnikai megoldások megtalálását.

Ennek érdekében a tesztalanyok először egy ingyenes hallásvizsgálaton vesznek részt. Ezt követően a szakemberek felhelyezik a hallásvesztés jellegének és mértékének megfelelően kiválasztott, illetve beprogramozott hallókészüléket, amelyet a résztvevők 2 héten át tesztelnek mindennapi élethelyzetekben.

Végül írásban számolnak be tapasztalataikról, a kutatók pedig feldolgozzák az eredményeket.  

Rendezvényeinkre általában hamar elfogynak a szabad időpontok, biztosítsa az Önét már most:

Mitől jó egy hallókészülék?

 Az egyénre szabott hallókészülék kiválasztását segítő kutatás jogosan veti fel a kérdést, hogy melyek pontosan egy célszerű készülék ismérvei. A választást minden esetben egy alapos hallásvizsgálat kell, hogy megelőzze. Ezt követi a próbahordás időszaka, amire most a kutatás 2 hetes tesztperiódusa kínál remek lehetőséget. Próba nélkül semmiképpen se válasszunk készüléket! Mivel szuperérzékeny műszerről van szó, ezért érdemes kiemelt figyelmet szentelni a tesztelésbe bevont Beltone Ally innovatív tulajdonságaira. Köztük a csepp- és izzadtság-álló kialakításra, a környezeti hatásoktól (pl. szél, zaj) független kifogástalan működésre, illetve a kényelmi funkciókra (pl. okostelefon-kompatibilitás, távirányíthatóság, vezeték nélküli kiegészítők). 

 Zsák a foltját, avagy: egyéni igények és beállítások

 Minden hallást érintő állapot más és más, ezért testre szabott gondozást igényel.
Ezt segíti elő a legkorszerűbb hallókészülékek által kínált számtalan beállítási lehetőség, amelyekkel a segédeszköz tudása alkalmazkodni képes viselője állapotához.


Ezt szolgálja többek között a hétféle készülék forma, amelyek közül a hallásállapotnak és az egyéni igényeknek megfelelően lehet választani.
Hasonlóan fontos funkció a beszédkiemelés, amely a beszédhangokat kihangsúlyozva könnyíti meg a kommunikációt.
A zajcsökkentés a másik alapvetően fontos elvárás, hiszen a háttérzajok hangereje sokat ronthat a készüléket viselő komfortérzetén.
Hasonló célt szolgál a visszacsatolás-gátlás, amely a korábbi készülékekre jellemző zavaró sípolást minimalizálja. 

Megismerné korunk legfejlettebb hallókészülék technológiáit?

Ha további segítségre van szüksége az igényeihez passzoló, tökéletes hallókészülék kiválasztásához, akkor jelentkezzen az Auditus Halláspontok tesztjére, és segítse Ön is a kutatásokat!

Mit tegyen, ha szeretné tesztelni a készüléket?

  • Jelentkezzen mielőbb!
  • Jöjjön el egy ingyenes hallásvizsgálatra
  • Viselje 2 hétig a hallókészüléket
  • Ossza meg velünk személyes tapasztalatait

A KO-HA Sound Halláspont az

kiemelt partnere.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.