EGY CSALÁD A HALLÁSSÉRÜLTEK SZOLGÁLATÁBAN

Sokunknak ismerős helyzet, amikor túlságosan elcsendesedik körülöttünk a világ. Nem halljuk a telefoncsörgést, az unokánk csicsergését, sem a tévéműsorok poénjait… Nem kell ennek így lennie: egészen közel a megoldás. A békéscsabai audiológus család, Kohári Imréné és unokahúga Sarkadi Henriett, segíteni akarásukkal és több évtizednyi tapasztalatukkal teszik újra élhetővé a hallássérültek mindennapjait.Manapság halláskárosultként újra a hallók közé kerülni egyszerűbb, mint valaha. A profi hallásvizsgálatok mindenki számára elérhetőek, ahogyan a diszkrét, szinte láthatatlan hallókészülékek is.

De nem könnyű észrevenni a hallás romlását, hiszen az általában nem hirtelen, hanem fokozatosan történik. Ezért is érdemes 1-2 évente szűrésre menni. A megelőzés és a korán felismert probléma ugyanis mindig könnyebben kezelhető, így nem kell lemaradni az élet szép pillanatairól.

Kohári Imréné Anna audiológus, a békési régió egyetlen prémium Auditus Halláspontjaként működő Ko-Ha Sound alapítója ezért dolgozik fáradhatatlanul. Ő és Henriett elkötelezett hozzáállásukkal mindent megtesznek azért, hogy a hallásproblémákra minél rövidebb idő alatt a lehető legjobb megoldást találják.

Anna sokéves kórházi és magánpraxisban szerzett tapasztalatának, aktív szakmai jelenlétének, illetve Heni agilitásának köszönhetően a Ko-Ha Sound-hoz forduló ügyfél mindig biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb kezekben van.
A Hallás Társasága Alapítvány értékelése alapján a Ko-Ha Sound Halláscentrum 2016-ban kiérdemelte a „Megbízható Halláscentrum” minősítést.

Ko-Ha Sound Halláscentrum
„A hallás összeköt”

Cím: Békéscsaba, Gyulai u. 18.
Telefon: 06 (20) 999-0989
Web: www.kohasound.hu

Ingyenesen hívható telefonszám: 06 (80) 62-00-62

Írj nekünk!

Szeretnél naprakész híreket kapni a hallás világából? Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, vagy iratkozz fel hírlevelünkre!