Hallókészülék elem akció!
Minden nálunk vásárolt új hallókészülékhez 12 darab elemet* ajándékba adunk!   *24 db/sztereó ellátás, az akció visszavonásig érvényes.
Ősztől hallásébresztés Békéscsabán is!
Ősztől Békés megyében elsőként cégünknél válik elérhetővé a túlhallásos gyermekeknél fellépő diszlexia, diszgráfia és más viselkedészavarok kezelését célzó hallásébresztő terápia.
Fülzúgás, fülcsengés latin nevén, a tinnitus. TinniTool NeuroSonic, kiegészítő kezelés: Ha a fülzúgás krónikussá válik, a hang az agykéregnek a hallásért felelős területén, az úgynevezett hallókéregben rögzül. Minden, a hallószerv által érzékelt inger ide érkezik, és itt kerül feldolgozásra. Egy hosszabb ideje fennálló fülzúgás az idegsejteket folyamatosan túlzott aktivitásra készteti, így a hallókéregben helytelen folyamatokat […]
Önellenőrzés – hallásának és füleinek tesztelésére. Az alábbi rövid tesztet elvégezve közelítő képet kaphat saját hallásának állapotáról. Ha a fenti kérdések közül csak egyre is Igen választ adott, azt jelentheti, hogy Önnek enyhe hallásproblémái vannak. Ha pedig egynél több kérdésre adott Igen választ, az azt jelentheti, hogy szüksége van hallásának megvizsgálására.
Ko-Ha Sound a BMVA Expón.
Cégünk ott volt az idén első alkalommal megrendezett BMVA (Békés Megye a Vállalkozásokért Alapítvány) expón, ahol a legújabb hallókészülék-technológiákkal ismerkedhettek meg az érdeklődő látogatók.
Újdonság! Nálunk is kapható a Füldoki!
Mától nálunk is kapható az új, innovatív eszköz, mely a középfülben jelentkező fájdalmat okozó problémákat kíméletesen, gyorsan, egyszerűen és műtét nélkül képes megszűntetni. Figyelem! A Füldoki a hagyományos gyógyszeres kezelést nem helyettesíti, használata kiegészítésként javasolt a gyógyulási folyamat felgyorsítása érdekében.
Interjú a halláscsökkenésről.
Hallgassa meg a Rádió 1 cégünk ügyvezetőjével készített interjúját, melyben a halláscsökkenésről, annak tüneteiről és azoknak a lehető legkorábban való felismeréséről beszélgetünk. Kattintson a lenti linkre az interjú meghallgatásához.
Fülzúgás kezelés Békéscsabán!
Zúg a füle? Időszakosan, vagy állandóan? Nem tud aludni és képtelen figyelni míg ébren van? A TinniTool lézeres kezelése megoldást jelenthet az ön számára is! Próbálja ki nálunk! Idöpont egyeztetés az alábbi telefonszámon: +36209990989 Email-ben: kohasound5600@gmail.com címen vagy Facebook-on.