A hallásról

A HALLÁSRÓL

Így hallunk

A fül a hallás, ugyanakkor az emberi test egyik legbonyolultabb szerve. Elgondolkodtató a formája, az elhelyezkedése, ahogy az is, hogy kettő van a fejünkön belőle. Pedig a természet nem véletlenül alkotta a fülünket olyannak, amilyennek. Minden egyes része fontos szerepet tölt be testünk egyensúlyozásában és a hallás képességében.

TUDJON MEG TÖBBET

A HALLÁSRÓL

A halláscsökkenésről

Ahogyan az ősz hajszálak sem azonnal borítják be a fejünket, úgy legtöbb esetben a hallásunk sem egyik pillanatról a másikra romlik le jelentős mértékben. A halláskárosodás tünetei általában lassan, észrevétlenül alakulnak ki, ami miatt gyakran sajnos túl későn vesszük észre, hogy hallásunk veszélyben van.

TUDJON MEG TÖBBET

A HALLÁSRÓL

Hallásvédelem

A zaj a mindennapjaink része. Hacsak nem élünk egy csendes vidéki részen, biztosak lehetünk, hogy hallásvédelem nélkül elszenvedői vagyunk a zajszennyezésnek.

TUDJON MEG TÖBBET

A HALLÁSRÓL

A halláscsökkenés kezelhető

Segítséget kérni nem könnyű. Ha halláscsökkenésünk van, még kevésbé szeretünk másokhoz fordulni tanácsért. Olykor pedig azért, mert elképzelni sem tudjuk, mennyivel könnyebbé válna az életünk, halláskárosodásunk kezelése egy kicsi segítséggel.

TUDJON MEG TÖBBET

Gyakran feltett kérdések

Össze szedtük azokat a kérdéseket, melyekkel leggyakrabban fordulnak hozzánk ügyfeleink…Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit incididunt ut labore et dolore magna aliqua enim.

ELOLVASOM ŐKET