Rólunk

A halláskárosodás nagyon gyakran annyira kis lépésekben jelenik meg, hogy az érintett tagadja a jelenlétét. Türelmesnek kell lenniünk velük kapcsolatban, amig rá nem szánják magukat a segítségkérésre.
Marion Ross

Cégünk, a “Ko-Ha Sound” Kft. 2004. júliusában, mint családi vállalkozás alakult, azzal a céllal, hogy bármilyen hallással kapcsolatos problémában segítséget nyújtson az embereknek. Fő profilunk a megromlott hallások javítása hallókészülékekkel és azok szükséges tartozékaival. Immáron 8 éve állunk elkötelezetten a hallás védelmében, legyen az időskori halláscsökkenés, vagy a fiatalok körében egyre gyakoribb, a stresszes életvitel által kialakult fülzúgás.

A hallás védelme mellett szolgáltatásaink körébe tartozik még a hangosítás, hangtechnika. Ez magába foglalja hangrendszerek tervezését és telepítését, városi rendezvények, kisebb koncertek hangosítását továbbá hangfelvételek készítését és sokszorosítását.
Cégünk védjegyévé vált a minőségi és ügyfél orientált kiszolgálás, és küldetésünk, hogy ez az elkövetkező évek során is megmaradjon.

Hallókészülék, Békéscsabán.

“Csodálatos, kedves szakember, jártam nála betegként, kolléganőjénél is. Csodálatosak mind a ketten, a beteg még a betegségét is elfelejti. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket: tudásuk, és kedvességük jeles! További sok erőt munkájukhoz!”

M. Magda

Partnereink

Cégünk – Békéscsabán egyedülállóan – széles kínálattal, 12 hallókészülékes partnercégtől kínál megoldásokat hallással kapcsolatos problémákra.

Élvezze és hallja ismét a elvesztett hangokat!

Kérjen időpontot hozzánk még ma, szakképzett hallásgondozóink szeretettel várják Önt!