HALLÓKÉSZÜLÉKEK

Hallókészülék típusok

Mivel minden ember hallásszükségletei egyediek, Ön a legjobb gyártóktól érkező legkiválóbb hallókészülékek széles kínálatából választhat.

Különböző méretben, stílusban és technológiai fejlettséggel, az Ön szükségleteinek megfelelően. A KO-HA Sound Halláspontban nincsenek előre gyártott megoldások. A hallókészülékek egyénre szabottan, az ügyfélre vannak programozva, így egy olyan megoldással látjuk el Önt, ami az Ön számára készült.

CIC

ITC

ITE

RIC

BTE

Jelentkezzen be hozzánk, ahol szakértőink segítenek az Ön számára legjobb hallókészülék kiválasztásában!

Mélyhallójárati (CIC)

A mélyhallójárati hallókészülék (CIC) tökéletes megoldást jelent azon felnőttek számára, akiknek enyhe vagy mérsékelt hallásvesztésük van.

Kialakítása alkalmassá teszi arra, hogy mélyen a fülkürtbe illeszkedjen, így ez a típus a legkisebb és legkevésbé látható verzió a hallókészülékek közül. Mivel védetten helyezkedik el a fülön belül, ezért segít a szél zúgásának kizárásában.

Hallójárati (ITC)

Kis mérete miatt a hallójárati hallókészülék szinte láthatatlan. Teljesen illeszkedik a hallójáratba, valamint kisebb részben a fülkürtbe. Sok hallójárati készülék távirányítóval rendelkezik, hogy megkönnyítse a készülék beállítását. Ez a típus azon felnőttek körében kedvelt, akiknek enyhétől mérsékeltig terjedő mértékű hallásvesztése van.

Fülkagyló készülék (ITE)

Ez a típus közvetlenül a fül kivezető nyílásába illeszkedik. Bár méretük könnyebben észrevehetővé teszik őket, de kialakításuk hozzájárul az egyszerűbb kezelhetőséghez. Legyen szó elemcseréről, behelyezésről, vagy beállításról. Ez a hallókészülék típus nyújt a legnagyobb segítséget az enyhe halláskárosodásban szenvedők számára.

Hangszóró a hallójáratban (RIC)

Ez egy diszkrét, kényelmes kivitelezésű, könnyen feltehető készülék, ugyanis a hangszóró a fülcsatornában helyezkedik el, a fül mögötti készülékekhez hasonlóan. Nagyszerű választás azok számára, akik enyhétől a mérsékeltig terjedő halláskárosodásban szenvednek, és kevésbé érzékenyek arra, ha van valami a fülükben.

Fül mögötti (BTE)

Súlyosabb halláskárosodással vagy kisebb fülcsatornával rendelkezők számára is remek megoldást jelenthet a fül mögötti hallókészülék. Rendkívül sokoldalúak, ezzel biztosítva a tökéletes megoldást a legtöbb hallásvesztés típusra.

A hallókészülék összes elektronikus alkatrésze a fül mögött található hallókészülék házban található, melyből egy cső és az egyéni fülilleszték irányítja a hangot a fülébe. Könnyedén vezérelhető a hangerő, illetve a program választás.